Wie ben ik en waarom deze site

Mijn naam is Jan Visser jr. (Jan van Jan van Jan) geboren op Urk in 1967.
Ik heb mijn hele leven gelooft dn God, maar kwam pas op mijn 28e tot echt geloof.
Voor die tijd was ik een zogenaamde naamchristen.
Ik geloofde de hele Bijbel, maar gaf mij zelf niet volledig over aan God.
Opgegroeid in de gereformeerde kerk leerde ik veel over de noodzaak je te bekeren maar weinig of niets over de liefde van God voor Zijn schepsels.
Na het lezen van een boekje van Hal Lindsey kwam ik tot het besef dat het ook voor mij was en dat ik niets te verliezen had.  Het moment van overgave gaf een geweldige innerlijke rust en ik werd lid van een Bijbelgetrouwe gemeente, maar het leven ging verder.
Ik herinner mij dat ik in het begin warme gevoelens kreeg voor mijn naasten, die ik eerst niet had, en ik dacht dat alle kerken in de basis oprecht waren.  Later kwam ik er achter dat er veel valse kerken en voorgangers zijn en erger nog, dat niemand zich daar iets van aantrekt.
Ik dacht ook dat iedereen een basisbegrip had van de Bijbel in de kerk en dat ik niets hoefde te zeggen. Dat is dus niet zo.  

De Bijbel roept ons op om waakzaam te zijn dus laten wij dat dan ook doen.
Ik ben iemand van middelbaar denkniveau met beide benen op de grond dus verwacht van mij geen hoogdravende praatjes en ook geen zweverige taal. Ik lees de Bijbel zoals het er staat.
Voorbeeld: God zegt in de Bijbel dat Hij de aarde en de hemel heeft geschapen in zes dagen en de zevende dag rustte Hij. God schiep de dagen dus ik denk dat Hij dan ook weet hoelang een dag duurt. Einde discussie.

Mijn doel met deze site is om Bijbelse waarheden zo kort en eenvoudig mogelijk te beschrijven zoals ik het zie op grond van de Bijbel.

Ik ben zeker niet de beste christen en neem mij niet als voorbeeld maar mijn geloof in de Bijbel als Woord van God is rotsvast. Ik voel mij af en toe een wachter die mensen moet waarschuwen voor de tijd waarin wij leven. Tenminste hen die het willen horen. Volgens mij leven wij in de eindtijd en ik geloof in de opname van de gemeente voor de grote verdrukking.
Dus de Here Jezus kan elk moment terug komen!
 
En dit is mijn bescheiden bijdrage.

P.S. De reden dat ik mijn naam boven aan de site zet is niet omdat ik mijzelf zo geweldig vind, maar omdat ik mij niet schaam voor het evangelie en de dingen die ik daar uithaal. En dat er ‘junior’ achter mijn naam staat geeft al aan dat er een senior is met dezelfde naam waar ik zeer trots op ben!